Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Halloween

Informatie

Voorverkoop: € 11,50
Tijd: 16:30 - 21:00
Aanvang Magische Show: 18:00
Leeftijd: vooral voor 6 - 12 jaar, een uitje voor het hele gezin!
kinderen tot 4 jaar gratis

Stap op zaterdag 28 oktober door de piepende en krakende poorten van het theater en laat je verwelkomen door heks Wientje! Zij neemt je mee naar spoken, heksen en andere griezels uit je favoriete films!

Eenmaal in het theater kun je je vermaken met diverse spel en knutselactiviteiten in een omgeving waar de griezels, spinnen en natuurlijk de pompoenen niet ontbreken.

Nederlands Kampioen Illusionisme keert dit jaar terug naar Hertme. Nigel Otermans zet ook dit jaar met zijn team een bijzondere show neer. Laat je verbazen door alle trucs en tovernarij op het podium. Een compleet nieuwe show.

🎃 Spookachtig Griezelbos: Van sinistere pompoenen tot ijzingwekkende grafstenen - ons theaterbos wordt omgetoverd tot een enge droom. Laat je onderdompelen in de duistere ambiance terwijl je door ons betoverende decor dwaalt. Natuurlijk blijft het allemaal gezellig griezelen voor het hele gezin.

Op het terrein is catering aanwezig. Maskers voor volwassen bezoekers zijn niet toegestaan.