Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Duo Nevenactiviteiten

Duo Nevenactiviteiten, met als gast Ruud Ouwehand
Datum: zondag 8 oktober
Aanvang: 15.00 uur
Zaal open: 14.30 uur
Entreeprijs: € 15,00 (inclusief kop koffie of thee bij binnenkomst)
Parkeren achter het openluchttheater is gratis
Bestel hier jouw kaarten!

Jazz in het Spookhoes

De neven Marijn en Willem Ouwehand vormen samen het Duo Nevenactiviteiten. Bij dit optreden in het Spookhoes bij ons Openluchttheater worden Marijn en Willem op de contrabas ondersteund door hun vader / oom: Ruud Ouwehand.

Duo Nevenactiviteiten heeft een breed repertoire aan muziek uit de Nederlandse kleinkunst en uit het American Songbook. Muziek met een verhaal, met een prachtige tekst en melodie om te vermaken, ontroeren en te inspireren. Jazz pur sang!

Over Duo Nevenactiviteiten
Marijn Ouwehand is een jazzzanger uit Enschede. Hij komt uit een muzikale familie en is afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Als jazzzanger heeft Marijn opgetreden in binnen- en buitenland. In 2021 bracht hij zijn debuut EP PUUR uit, waarbij hij wordt begeleid door de top van de Nederlandse jazz scene.
Zijn stem kenmerkt zich door de pure klank en duidelijke uitspraak.

Willem Ouwehand, jazzgitarist geboren in Enschede (1994) studeerde in 2018 af aan het Artez conservatorium te Zwolle. In 2020 bracht hij samen met Nathan Heijnst de EP ’That Could be Me’ uit met zelfgeschreven hedendaagse jazzstandards. Daarnaast componeert en hij speelt hij met de instrumentale jazz/fusion groep HØUT en is hij te zien bij Showband DeluXe.

Duo Nevenactiviteiten

Over Ruud Ouwehand
Ruud Ouwehand (Amsterdam, 1958) is jazz contrabassist, docent, muziekprogrammeur en componist. Hij is in 1985 afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium; met als hoofdvak contrabas en piano, Lichte Muziek.
Sinds zijn afstuderen in 1985 is Ouwehand docent contrabas, basgitaar, solfège, harmonieleer, combo-coaching en methodiek aan het conservatorium van Amsterdam.
Ruud Ouwehand is een veelgevraagd sessiemuzikant in de Nederlandse Jazzwereld en daarbuiten. Hij speelde onder andere met Ferdinand Povel, Theo Loevendie, Ack van Rooyen, Chet Baker, Toots Thielemans en vele anderen. Ouwehand trad op tijdens tournees en festivals in binnen en buitenland, waaronder bij het North Sea Jazz.

Ruud Ouwehand

Kom op zondag 8 oktober genieten van hun prachtige jazz muziek, in ons sfeervolle Spookhoes!