Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

doornroosje

Datum: Zondag 11 september
Aanvang: 15.00 uur
Poort open: 14.30 uur
De speelduur: 40 minuten
Ticketprijs: € 6,00
Leeftijd: Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Doornroosje

Het klassieke sprookje Doornroosje van Grimm in een nieuw jasje!

Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan, leefde er eens een lief, vrolijk en vooral nieuwsgierig meisje, met de bijzondere naam Doornroosje. Op haar geboortefeest had een boze fee een vloek over haar uitgesproken: ze zou zich op haar 15e verjaardag prikken aan een spinnewiel en sterven.

Maar…. door haar grote nieuwsgierigheid komt Doornroosje per ongeluk achter het geheim van deze vloek, waardoor ze zelf op onderzoek uitgaat en haar verhaal net even anders loopt dan hoe Grimm het bedacht had. Uiteraard leeft ze nog lang en gelukkig.

Doornroosje van Het Kleine Theater, geschreven en geregisseerd door Anke Engels en Vimala Nijenhuis, is een vrolijke, verrassende voorstelling, met de nodige dosis ontroering en humor, leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Het Kleine Theater geeft een eigen draai aan welbekende sprookjes zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke lijn en de inhoudelijke boodschap. Een ode aan oude verhalen.

Doornroosje

Over Het Kleine Theater
Het Kleine Theater maakt voorstellingen, veelal gebaseerd op bestaande sprookjes. Ze blazen oude verhalen nieuw leven in, door er een eigentijds karakter aan te geven. Waarbij humor en ontroering hand in hand gaan en fantasie de bestaande verhaallijn tart. Doornroosje is de 13e voorstelling op het succesvolle repertoire van Het Kleine Theater. Het Kleine Theater heeft als doel middels haar voorstellingen zoveel mogelijk jonge kinderen op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met kwalitatief hoogwaardig theater, waarbij de volwassenen niet vergeten worden: ook voor hen is de voorstelling vermakelijk. De voorstellingen inspireren en betoveren jong en oud, dat is belangrijk voor de visie van Het Kleine Theater: Jeugdtheater levert, door aanzetten tot creatief denken, een significante positieve bijdrage aan het welzijn van mensen van alle leeftijden en aan de wereld. Jeugdtheater moet een aanwezig en vanzelfsprekend onderdeel in het leven van opgroeiende kinderen zijn.

Heb je een vraag over de voorstelling Doornroosje? Dan kun je mailen naar: pr.kindertheater@openluchttheaterhertme.nl