Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Borns Kleinkoor

Locatie: Spookhoes bij het Openluchttheater
Datum: zondag 15 september 2024
Aanvang: 13.30 uur en 15.30 uur
Kaartje: € 10,=
Kaartjes kun je reserveren via e-mail of kopen aan de deur
Gratis parkeren achter het theater

Borns Kleinkoor brengt romantiek in het Spookhoes

Romantiek in het Spookhoes van Hertme? Wat een uitdaging om op een nazomerse zondagmiddag met mannenzang van romantische liederen over liefde en natuur de spoken te verjagen! En dat in de sfeervolle omgeving van de historische en prachtige locatie nabij het Openluchttheater. Hoe mooi en lieflijk zal dat kunnen zijn!

Kom het meebeleven en wandel of fiets zondagmiddag 15 september naar het Spookhoes in Hertme. Laat je onderdompelen in de weldadige klanken van zang en muziek in én rond een concert van het Borns Kleinkoor.
Er zijn twee uitvoeringen:

  • van 13.30 uur tot 14.30 uur
  • van 15.30 uur tot 16.30 uur.

Heb je ruim de tijd voor ontspanning? Als je wilt kun je vooraf, in de tijd tussen de concerten en ook na afloop genieten van een kop koffie, thee of drankje - verkrijgbaar bij de bar van het Spookhoes.

Kaarten reserveren
Een toegangskaartje voor het concert kost 10 euro. Kaartjes zijn verkrijgbaar of binnenkort te reserveren via de site van het Openluchttheater.
Kaarten kun je ook reserveren bij Herman Dankaart van het Borns Kleinkoor, via e-mail: dankaart1@gmail.com.
Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, kunnen kaarten ook nog gekocht worden aan de kassa bij het Spookhoes, voorafgaand aan de concerten. Per concert is plaats voor maximaal 70 personen. Vooraf reserveren is een aanrader.