Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Huiskamerconcert ArtEZ

Door: Meike, Laurine & Annelotte
Datum: Zondag 26 februari
Locatie: ‘t Spookhoes
Zaal open: 14.30 uur
Aanvang: 15.00 uur
Einde: 16.30 uur
Entreeprijs: € 7,50 (incl. kop koffie/thee)
Parkeren achter het Openluchttheater is gratis.

Huiskamerconcert ArtEZ – jazz & klassiek
Door Meike, Laurine & Annelotte

Deze jonge muzikanten vormen een trio, dat bestaat uit Meike Brandt op trompet, Laurine Slingerland op cello en Annelotte Slingerland op piano. Meike studeert op dit moment aan het ArtEZ Conservatorium en kent de zusjes Laurine en Annelotte vanuit de muziek. Samen vormen ze nu een trio, dat regelmatig optreedt op bijzondere plekken zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, kerken en concertzalen. Zij spelen een uiteenlopend repertoire, bestaande uit zowel klassieke als lichte muziek. In het Spookhoes bij ons theater spelen ze naast klassieke muziek ook de muziek van Eric Vloeimans.

Eric Vloeimans (1963) is een improviserend trompettist en componist die de term ‘jazz’ voor zijn muziek te beperkend vindt. Het is dan ook best lastig te omschrijven hoe breed het spectrum is dat de muziek van Eric Vloeimans bestrijkt. Zijn werk wordt gekenmerkt door een melodische en lyrische kracht, en een karakteristiek, individueel geluid dat in de meer ingetogen stukken fluwelig of fluisterend wordt genoemd.

Een podium voor studenten van ArtEZ
Openluchttheater Hertme geeft talent graag een podium. Vanuit de samenwerking met ArtEZ Conservatorium zullen in februari en maart drie concerten plaats vinden in ons Spookhoes, in diverse muziek genres. De musici zijn gevorderde talenten van de afdeling klassieke muziek van ArtEZ.