Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Passiespelen Hertme winnaar van de Cogas Cultuurprijs 2019

De Cogas Cultuurprijs is een prijs die Cogas jaarlijks uitreikt aan een bijzonder cultureel initiatief in de regio. Cogas wil hiermee de kennis van kunst en cultuur vergroten en toegankelijker maken voor een groter publiek. De Cogas Cultuurprijs bestaat uit een award en een cheque ter waarde van € 1.000,-.

Gerald de Haan, directeur van Cogas: “Met het Cogas Cultuurfonds stimuleren wij kunst en cultuur. Cultuur verbindt ons allemaal. De Passiespelen laten dat ook goed zien: maar liefst 250 vrijwilligers zetten zich in om een aantal prachtige voorstellingen neer te zetten.”

Richard IJzereef, voorzitter van De Passiespelen: “We zijn blij om te horen dat we de Cogas Cultuurprijs hebben gewonnen, met grote dank aan de vele mensen die op ons gestemd hebben. We gaan de prijs gebruiken voor het ondersteunen van de cultuurbeleving in het Openluchttheater in Hertme. In het afgelopen decennium is er veel veranderd in ons theater: eigen theaterproducties, renovaties en meer. Vernieuwing geeft het theater toekomst en hierdoor kan de jarenlange theatertraditie worden voortgezet in het prachtige groen van Hertme. Een speciaal woord van dank aan alle vrijwilligers die bij ons theater betrokken zijn.”

Lees meer op de website van Cogas.