Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wanneer krijg ik bij een refund mijn geld terug?

Wij zoeken alles zo snel mogelijk voor u uit, maar dit heeft soms even tijd nodig. Dit heeft te maken met onze ticket leverancier en de derde partijen die over de geldtransacties gaan. Als u na 2 maand nog geen geld heeft ontvangen stuurt u een e-mail naar refund@afrikafestivalhertme.nl