Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bereikbaarheid

Met de fiets:

Het is niet alleen ontzettend gezond en goed voor het milieu: Hertme ligt in een prachtig groene omgeving, dus de beste optie om naar het festival af te reizen is per fiets! Je kan je fiets veilig plaatsen in een weiland aan de Hertmerdwarsweg, op zo'n 150 meter van het terrein.

Met de auto:

Hertme ligt dicht bij de A1/A35 en is via de afslag Borne-West goed te bereiken. De route naar het Afrika Festival wordt vanaf de afslag van de snelweg met bordjes aangegeven. Er is in de buurt van het festivalterrein voldoende parkeergelegenheid (een parkeerbeleving kost slechts 4 euro per dag), vanwaar je met een pendelbus of te voet naar het festivalterrein kunt gaan.

Met het openbaar vervoer:

Je kunt per trein naar station Borne reizen. Vanaf het station gaat een pendelbus van en naar het festivalterrein. De pendelbus rijdt vanaf 11.30 uur tot 00.30 uur (zaterdag) en 22.00 uur (zondag). Iedere 10 à 15 minuten vertrekt er een bus. Het tarief is ca. € 1,50 p/p (vanaf 12 jaar) en voor kinderen van 4 tot 12 jaar € 1,00. Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis mee met deze pendeldienst.

Openluchttheater Hertme
Hertmerweg 31
7626 LV Hertme