Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kan ik geld terugkrijgen voor niet gebruikte tickets?

Wij kunnen u helaas geen geld teruggeven voor niet gebruikte of geannuleerde tickets.

U kunt uw tickets proberen te verkopen via http://yourticketprovider.nl/tweedehandstickets indien het een eigen evenement van het Openluchttheater Hertme betreft, waarbij de tickets verkocht zijn via yourticketprovider. Dit geldt dus niet voor de Metropoolconcerten.