Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoe kan ik betalen op het terrein?

Dit verschilt per evenement. Bij de meeste evenementen is het mogelijk om consumptiemunten te kopen via pin of contant geld. Er zijn echter evenementen waarbij er bij verschillende eet- en drinkstands met contant geld moet worden betaald. Het is dus raadzaam om contant geld op zak te hebben. Bij deze evenementen kan doorgaans wel geld gepind worden.