Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ik heb nog tickets van het afgelaste festival 2020, zijn deze nog geldig?

Tickets die gekocht zijn voor het afgelaste festival in 2020 zijn geldig voor het Afrika Festival Hertme 2022.

We versturen geen nieuwe tickets, je kan gewoon naar binnen met de tickets die je destijds hebt ontvangen. Er hoeft geen meerprijs te worden betaald.

Heb je een kinderdagkaart of kinderpassepartout uit 2020 en ben je inmiddels 15 of 16 jaar geworden? Dan mag je gewoon met deze kaart uit 2020 naar binnen. Fijn dat jullie weer komen!