Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Restitutie Tickets 2021

Voor mensen die reeds een ticket hebben aangeschaft wordt de ticket automatisch omgezet naar een ticket voor het Afrika Festival 2022, u hoeft hier niets voor te doen. De betaling is al binnen, dus u kunt onbezorgd onze editie van volgend jaar bezoeken!

Indien u geen ticket wenst voor de editie van het Afrika Festival 2022 kunt u kiezen voor de volgende drie opties:

Optie 1: Voucher omzetten tot winkeltegoed

Zet jouw voucher om voor winkeltegoed in de Afrika Festival webshop www.afrikafestivalhertme.shop. Heb je hier interesse in? Stuur dan een e-mail naar: info@afrikafestivalhertme.nl

Optie 2: Schenking

Omdat u het openluchttheater een warm hart toedraagt schenkt u het geld aan de Stichting Theater & Cultuur Hertme. Hiervoor kunt u e-mailen naar refund@afrikafestivalhertme.nl met onderwerp: ‘schenking’. Vermeldt ook hier even het referentienummer (REFnummer)
en de naam + e-mailadres waar de tickets mee besteld zijn in de mail.

Optie 3: Teruggave

Stuur een e-mail naar refund@afrikafestivalhertme.nl met als onderwerp: ‘tickets annuleren 2021’. Meld het referentienummer (REFnummer) en de naam + e-mailadres waar de tickets mee zijn besteld in de mail.