Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ticket informatie

Koop nu je tickets voor het Afrika Festival Hertme!

Het Afrika Festival Hertme vindt plaats op 1 & 2 juli 2023. Koop hier jouw officiële tickets voor het Afrika Festival Hertme! De kaartprijzen zijn inclusief servicekosten, maar exclusief transactiekosten (vaste kosten per bestelling). Lees hieronder meer over de prijsopbouw. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis.

  1. Early Bird zijn te koop van 01 januari t/m 28 februari, tenzij eerder uitverkocht.
  2. Passe-partouts bieden één (1) persoon toegang tot het festival terrein op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli 2023. Een passe-partout is niet bedoeld om twee verschillende personen toegang te geven, ieder op een andere dag.
  3. Kinderkaarten zijn geldig voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Kinderen jonger dan 4 jaar hebben gratis toegang mits begeleid door een volwassene met geldig toegangsbewijs.
  4. Passe-partouts zijn alleen online verkrijgbaar, dus niet aan de poort van het festivalterrein.
  5. Tickets worden niet geretourneerd. Het is wél mogelijk om een Ticketgarantie af te sluiten.Houd onze sociale kanalen in de gaten voor festival nieuws en toffe acties!

Afrika Festival Hertme - Instagram

Afrika Festival Hertme - Facebook

Afrika Festival Hertme - TwitterIndien u problemen ondervindt met het bestellen van tickets, kunt u terecht bij Your Ticket Provider (klik). Zij zijn ook te bereiken per e-mail: info@yourticketprovider.nl (stuur uw REF-nummer mee, die staat aangegeven op uw bankafschrift).

We houden ons te allen tijde aan de in juli 2023 geldende maatregelen van het RIVM. Bij een algehele afgelasting van het festival kunt u restitutie aanvragen.