Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bereikbaarheid

Met de fiets:

Het is niet alleen ontzettend gezond en goed voor het milieu: Hertme ligt in een prachtig groene omgeving, dus de beste optie om naar het festival af te reizen is per fiets! Je kan je fiets veilig plaatsen in een weiland aan de Hertmerdwarsweg, op zo'n 150 meter van het terrein.

Met de auto:

Hertme ligt dicht bij de A1/A35 en is via de afslag Borne-West goed te bereiken. De route naar het Afrika Festival wordt vanaf de afslag van de snelweg met bordjes aangegeven. Er is in de buurt van het festivalterrein voldoende parkeergelegenheid, vanwaar je met een gratis pendelbus of te voet naar het festivalterrein kunt gaan. Op deze pagina vind u verder informatie over parkeergelegenheid. 

Met het openbaar vervoer:

Je kunt per trein naar station Borne reizen. Vanaf het station gaat een pendelbus van en naar het festivalterrein. De pendelbus rijdt vanaf 09:00 uur tot 24:00 uur (zaterdag) en vanaf 09:30 tot 22.00 uur (zondag). Iedere 10 à 15 minuten vertrekt er een bus. Het tarief is € 2,- p/p (vanaf 4 jaar). Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis mee met deze pendeldienst.

Openluchttheater Hertme
Hertmerweg 31
7626 LV Hertme