Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Zaterdagavondkaarten op 6 juli vanaf 19.30 uur!

Net als voorgaande jaren kun je ook in 2019 een zaterdagavondkaart kopen. Deze kaart is alleen aan de festivalkassa verkrijgbaar, dus niet vooraf online. Op zaterdag 6 juli zijn deze kaarten vanaf 19.30 uur verkrijgbaar, vanaf dat moment krijg je toegang tot het terrein. De zaterdagavondkaart kost € 18,50.

LET OP

Deze kaarten worden alleen verstrekt als het bezoekersaantal op dat moment het toelaat. Volgens de vergunning  mogen er een maximum aantal bezoekers tegelijkertijd op het festival zijn. Indien we uitverkocht raken (en daar zijn we hard naar op weg!) geldt het principe dat er eerst mensen het terrein moeten verlaten voordat we nieuwe gasten toelaten. Dit geldt voor de gehele festivaldag, dus ook voor de zaterdagavond.

Webshop

2021 zijn we niet gezamenlijk in Hertme. Maar om dit jaar toch een beetje een AFH weekend te vieren hebben we een webshop opgezet met toffe merchandise & meer!