Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Zaterdag 6 juli UITVERKOCHT

Woensdag 26 juni: Het Afrika Festival is op zaterdag 6 juli uitverkocht. Voor zondag 7 juli zijn nog wel kaarten beschikbaar, maar ook daarmee gaat het hard. Bestel dus snel een ticket!

Wil je toch heel graag op zaterdag komen?

Misschien worden er kaarten aangeboden op de pagina Tweedehands ticket(s), die je onderaan de bestelpagina kan vinden (in blauwe letters). Een andere optie is: naar Hertme afreizen. Hier worden mogelijk nog kaarten verstrekt, maar uitsluitend als het als het bezoekersaantal op dat moment het toelaat. Concreet betekent dat: eerst mensen eraf, voordat er nieuwe mensen op mogen.

Volgens de vergunning  mogen er namelijk een maximum aantal bezoekers tegelijkertijd op het festivalterrein zijn.  Daarom geldt het principe dat er eerst mensen het terrein moeten verlaten voordat we nieuwe gasten toelaten. Dit geldt voor de gehele festivaldag, dus ook voor de zaterdagavond.

Kun je toch niet komen?

Ben je verhinderd? Of heb je een kaartje teveel gekocht? Dan kun je de kaartjes via de ticketpagina tweedehands verkopen. Onderaan de bestelpagina staat in het blauw: Tweedehands ticket(s)?