Altijd op de hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Voorprogramma 5 juli: film 'Kora Tales'

Voorprogramma 5 juli: Kora Tales
Op vrijdagavond 5 juli vertonen we in samenwerking met het Filmhuis Borne de documentaire “Kora Tales” in het Kulturhus in Borne, waarin de beroemde Ballaké Sissoko wordt gevolgd. De film begint om 20.00 uur in het Kulturhus in Borne. De toegang is gratis.

Ben je op vrijdag 5 juli (of misschien eerder) al in Twente? Dan kun je deze documentaire niet missen. Ballaké Sissoko is een wereldberoemde telg uit een familie van koraspelers. De Kora, ook wel de Afrikaanse harp genoemd, is een 21-snarig muziekinstrument uit West-Afrika. In de documentaire neemt Ballaké Sissoko je mee op een unieke reis op zoek naar de oorsprong en ontwikkeling van het instrument.

Programmeur Rob Lokin zal een korte inleiding geven voorafgaand aan de film. Hij ondersteunt zijn inleidende verhaal met enkele foto's. Let op: de ondertitels bij deze documentaire zijn in het Engels.

Ballaké Sissoko treedt op zondag 7 juli op, eerst op het hoofdpodium en daarna nog twee keer in het Spookhoes.

Bestel nu je ticket voor het Afrika Festival Hertme

Wil je erbij zijn op 6 en 7 juli 2024? Bestel dan nu je tickets voor deze heerlijke jubileumeditie!