Altijd op te hoogte blijven!
Altijd op de hoogte van de laatste events
Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates in je mailbox!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Dagkaarten zaterdag 2 juli 2022 bijna uitverkocht!

We zijn enorm blij dat jullie weer massaal de weg naar Hertme weten te vinden. Maar het gaat nu zo hard, dat de zaterdagtickets (en dus ook passepartouts) richting uitverkocht gaan! Wees er dus snel bij en bestel online je kaarten om verzekerd te zijn van het festival.

Op het moment dat we online uitverkocht zijn, zullen er fysiek aan de festivalkassa nog wel kaarten beschikbaar zijn. Dat komt omdat in sommige gevallen mensen niet op komen dagen - zogenaamde no-shows. Die plekken zijn echter niet gegarandeerd. We raden het daarom aan je kaarten vooraf online te kopen.

Een andere optie is onze zaterdagavondkaart. Vanaf 19.30 uur verkopen we uitsluitend aan de festivalkassa tickets voor 21 euro. Zo pak je de laatste twee bands van de zaterdagavond mee en kun je 's avonds genieten van ons festival. 

Webshop

Wil je weten wat het Openluchttheater Hertme nog meer te bieden heeft? Bekijk ons gevarieerde programma voor 2023 en bestel je kaarten direct online!