Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Cashless betalen op het Afrika Festival

Het Afrika Festival gaat volledig over op cashless betalen van eten en drinken. Dat betekent dat u niet meer in de rij hoeft te staan voor muntjes en dat het ook bij de bars en eetstands lekker opschiet! We stappen namelijk volledig over op pinbetalingen. 

Bestel je drankje aan de bar en betaal met je eigen pinpas of creditcard! Ook al het eten op het horecaveld wordt met de pin afgerekend. Dat is veilig, gemakkelijk en snel. En wel zo voordelig, want zo blijven er geen muntjes in uw zak zitten. Voorzitter Annemarie Evers: "We kijken elk jaar heel goed naar verbeterpunten, zeker voor onze gasten. Met deze wijziging, die we samen met Twelve hebben doorgevoerd, maken we het een stuk gemakkelijker voor onze gasten. Bovendien is er minder cash in omloop, dat is  veiliger. En hoewel het voor ons als festival een enorme uitdaging is om te verduurzamen, slaan we op dat gebied hiermee ook een korte klap: door geen muntjes te produceren sparen we flink wat plastic uit."

Wil je toch contant geld uitgeven aan eten en drinken? Dan kun je een zogenaamde cashcard bij ons afnemen voor een klein bedrag (2 euro). Daarop kun je jouw contante geld opladen. De cashcard gebruik je vervolgens bij de eetstands en bars. Bij de non-food stands dient u in de meeste gevallen wel contant af te rekenen.