Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Afrika Festival Hertme 2020 geannuleerd

Beste Afrika Festival bezoeker(s),

Gezien de huidige situatie rondom het COVID-19 virus, hebben wij de moeilijke beslissing moeten nemen het Afrika Festival in 2020 te annuleren. Ondanks dat het evenement na 1 juni plaats zou vinden – de datum tot wanneer de maatregelen van overheidswege gelden – hebben we deze beslissing vanwege de volgende redenen nu al moeten nemen:

  1. Als een non-profit organisatie die sterk leunt op een grote groep vrijwilligers, is het niet mogelijk om op een verantwoorde wijze een dergelijk groot festival in de eerste week van juli te organiseren.
  2. Het Afrika Festival is een evenement met internationale artiesten en bezoekers. Door de huidige omstandigheden kan er veelal niet gereisd worden en we kunnen niet voorspellen hoe dit in juli zal zijn. Er bestaat een kans dat een deel van onze artiesten en/of bezoekers het Afrika Festival niet kan bezoeken.

Wij willen Hertme één weekend per jaar onderdompelen in Afrikaanse sferen en iedere bezoeker een fantastische ervaring meegeven. Jullie zijn een bepaalde standaard van ons gewend die wij elk jaar weer proberen te overtreffen en daar zijn we trots op. Voor dit jaar hadden we ook weer een fantastisch programma samengesteld. We moeten echter realistisch zijn; we kunnen die standaard dit jaar helaas niet garanderen.

Met pijn in ons hart hebben wij daarom besloten om Afrika Festival Hertme 2020 te annuleren.


En nu?

Voor mensen die reeds een ticket hebben aangeschaft wordt het ticket automatisch omgezet naar een ticket voor het Afrika Festival op 3 en 4 juli 2021, u hoeft hier niets voor te doen. De betaling is al binnen, dus u kunt onbezorgd onze editie van volgend jaar bezoeken!

Indien u geen ticket wenst voor de editie van het Afrika Festival 2021 kunt u kiezen voor de volgende twee opties:

Optie 1: Teruggave

Stuur een e-mail vóór 4 juli 2020 naar refund@afrikafestivalhertme.nlmet als onderwerp: ‘tickets annuleren 2020’. Meld het referentienummer(s) (REFnummer) en de naam + e-mailadres waar de tickets mee zijn besteld in de e-mail.

Optie 2: Schenking

Omdat u het openluchttheater een warm hart toedraagt schenkt u het geld aan de Stichting Theater & Cultuur Hertme. Ook hiervoor kunt u e-mailen naar refund@afrikafestivalhertme.nl, maar dan met onderwerp: ‘schenking’. Vermeldt ook hier even het referentienummer(s) (REFnummer) en de naam + e-mailadres waar de tickets mee besteld zijn in de e-mail.

Volgend jaar gaan we er weer een fantastische editie van maken en hopen jullie allemaal te mogen begroeten op 3 en 4 juli 2021 in Hertme!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Afrika Festival Hertme 

Bestuur Stichting Theater & Cultuur Hertme