Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Een update van het productieteam

De afgelopen maanden is er met ruim 200 mensen (acteurs, muzikanten, regieteam, productieteam, etc.) hard gewerkt om De Strijd in de steigers te zetten. Het belooft een prachtige voorstelling te worden! Ondanks koude, regen, en (jawel) sneeuw tijdens de wekelijkse repetities is er geen onvertogen woord gevallen. Het enthousiasme en doorzettingsvermogen van spelers en crew is hartverwarmend. Vanaf nu tot 12 april is het een kwestie van verfijnen en bijslijpen.

Het decorteam is samen met de noeste werkers van het vrijwilligersteam druk in de weer om het speelvlak om te toveren tot een schitterend decor waarin De Strijd wordt opgevoerd: de huisjes van Jeruzalem, de tempel van de Farizeeërs, het huis van Pilatus, de gelagkamer waar het laatste avondmaal plaats vindt, de hof van Olijve en de Calvarieberg. De tribunes worden klaargemaakt en op de zij- en achterkanten wordt alles in gereedheid gebracht om een kleine 200 acteurs, een paard, een ezel, twee geiten, duiven, kippen en ganzen te kunnen herbergen.

Vanaf 1 april (geen grap) wordt de licht- en geluidsinstallatie opgezet. Verder worden er tenten bij geplaatst voor o.a. spelers (verkleden en grime) en muzikanten. Daarnaast uiteraard ook tenten voor de catering zodat de toeschouwers in de pauze en na afloop warm en droog van een hapje en een drankje kunnen genieten.

Op woensdag 3 april starten wij met de soundcheck, technische doorloop, generale repetitie uitmondend op een try-out (met een select uitgenodigd publiek) op zondag 7 april. En dan op vrijdag 12 april: de première!

Koop zo snel mogelijk uw tickets! De voorverkoop loopt hard, vak A is op meerdere avonden al uitverkocht. En u wilt toch niet weer 5 jaar wachten tot de Passiespelen in Hertme worden opgevoerd?