Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

ricciottiando en cuba

Waan je in Cuba tijdens de zomertournee ‘Ricciottiando en Cuba’ van Ricciotti. Samen met de Cubaanse jazzpianist Ramón Valle zullen zij het publiek in vuur en vlam zetten met de mooiste Cubaanse muziek. Ze spelen het bekende en iets minder bekende Cubaans repertoire van alle tijden en alle stijlen. Laat je opzwepen door een energieke descarga en schud de heupen los met een swingende salsa. Of geniet van de Habanera voor een gestolen fiets van de Cubaans-Nederlandse Keyla Orozco of Gershwins schitterende Cuban Ouverture.

De goedlachse pianist Ramón Valle weet met zijn charismatische podiumpresentatie binnen no-time het publiek om zijn vingers te winden. Hij staat bekend om zijn expressieve, virtuoze stijl: jazz, klassiek, flamenco en Cubaanse muziek smelt hij samen tot een geheel nieuw genre, ondersteund door een onweerstaanbare groove. Begeleid door het Ricciotti krijgt zijn muziek een extra dimensie!

Toegang: gratis
Tijd: 19.30 - 21.30
Info: ricciotti.nl