Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

no songs for old men

Datum: 26 september 2021
Locatie: Spookhoes (huiskamerconcert)
Aanvang: 15.00 uur
Zaal open: 14.00 uur
Entreeprijs: € 15,00 (incl. kop koffie of thee bij binnenkomst)
Max. beschikbare plaatsen: 70

No Songs for Old Men

Americana with a twist
Liefhebbers van muziek uit de jaren ‘60 en ’70 kunnen hun hart ophalen bij het optreden van No Songs for Old Men! Dit muzikale trio, bestaande uit Antoon Aukes, Peter Schoof en Toon Faulhaber treedt zondagmiddag 26 september op in het Spookhoes bij het Openluchttheater in Hertme.

No Songs for Old Men speelt Americana muziek met een twist. Want het repertoire gaat verder dan authentieke country en folk: ook van rock ’n roll en popmuziek zullen de bezoekers kunnen genieten!

Verhalen achter de muziek
Toon Faulhaber: “We kijken er erg naar uit om op te treden in Hertme. In het Spookhoes houden we een akoestisch huiskamerconcert, waarbij we niet alleen muziek brengen, maar zeker ook de interactie opzoeken met het publiek. We vertellen de verhalen achter de muziek en spelen verzoeknummers.”

Het programma van No Songs for Old Men belooft een uiteenlopend repertoire; van rock ’n roll en country, tot songs als ‘Mr Bojangles’ (met tapdance optreden!) en ‘The house of the rising sun’. Toon: “Samen met het publiek een prachtige muzikale middag beleven, daar gaan we voor!”

Coronamaatregelen
U kunt dit evenement alleen bezoeken als u in het bezit bent van een geldig ticket i.c.m. een volledig vaccinatiebewijs óf een geldige negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl.
Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.