Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

meet the orchestra

Wanneer: Vrijdag 10 september
Tickets: 10 euro
Start Concert: 20.00
Terrein Open: 19.00
Onder voorbehoud i.v.m. Corona

Meet The Orchestra

"Orkest Koninklijke Luchtmacht"? Spelen zij dan marsen en hoempa? Wat doen ze overdag? Is dat een baan? Ceremonieel? Wat voor dingen zijn dat dan allemaal? Hoe kom je dan bij het orkest?”

Dit zijn een paar van de vragen die het zij regelmatig te horen krijgen. In ‘Meet The Orchestra’ krijgt het publiek een unieke inkijk in de wereld van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Van kind tot professioneel musicus, van musicus tot lid van een militair orkest, van militair ceremonieel tot grootse concerten op festivals, de verschillende instrumenten en secties uitgelicht, de samenwerking met artiesten, wat gebeurt er backstage..

Ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan van het Orkest Koninklijke Luchtmacht kunt u in dit programma uitgebreid kennismaken met het orkest.

Alle facetten komen voorbij. Mooie beelden, maar bovenal de unieke muzikale vingerafdruk van dit orkest staat centraal. Fantastische arrangementen, weergaloze solisten. En dat alles verpakt in een show die zijn weerga niet kent.

47 muzikale profs onder leiding van chef-dirigent majoor Patrick Curfs vertellen u op hun eigen unieke manier het verhaal van het Orkest Koninklijke Luchtmacht.