Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

de kleine zeemeermin

Kindervoorstelling de kleine Zeemeermin

Ook kinderen kunnen genieten van het Openluchttheater Hertme en de mooie omgeving. Wij organiseren namelijk weer een super leuke kindervoorstelling, uitgevoerd door toneelvereniging Mariahout. De voorstelling zal dit keer gaan over de kleine Zeemeermin!

kindervoorstelling de kleine zeemeermin

In dit eigentijdse sprookje trotseert de ‘Prins van het Land’, Kaap de Zoete Hoop op zoek naar kibbeling.

Hij schept echter achter het net en vangt; de dochter van de Koningin van de Zee ‘Arial’. Arial is een The Voice winnende zeemeermin en valt als een blok voor het gespierde lijf van de prins, maar haar strenge moedermeermin wil hier niks van weten, want “Alle mensen zijn smerig” en zorgen ervoor dat haar koninkrijk verandert in een plastic soep!

Gelukkig is daar de 3-koppige zeeheks die Arial heel graag wil helpen om haar 2-benige man achterna te gaan, maar dan moet ze wel even tekenen…. in haar eigen lettertype.

Een muzikale, vrolijke, herkenbare en meeslepende voorstelling vol humor en liefde tussen vis en mens, vervuiler en natuuracti-vist. De Kleine Zeemeermin is vermakelijk voor alle leeftijden, dus ook (groot)ouders kunnen genieten van een heerlijke theatermiddag in de prachtige ambiance van het Openluchttheater Hertme.

Over Toneelvereniging Mariahout Toneelvereniging Mariahout bestaat al meer dan 40 jaar en brengt jaarlijks een professionele volwassenen- en jeugdvoorstelling (kinderproductie). De jeugdproductie heeft zich gespecialiseerd in het spelen van bekende sprookjes op eigen wijze zonder daarbij afbreuk te doen aan de herkenbare elementen uit het sprookje. Daarnaast zijn de voorstellingen niet alleen leuk voor kinderen maar zullen ook oudere bezoekers zich vermaken. De voorstelling is altijd speciaal voor onze vereniging geschreven en dus uniek. De spelersgroep, van de jeugdvoorstelling, bestaat dit jaar uit 13 enthousiaste spelers die samen met een 7 tal mensen achter de schermen De Kleine Zeemeermin gaan maken en spelen. Het bijzondere van deze spelersgroep is dat deze uit een mix van jonge en oudere spelers bestaat.

Datum: 15 juli 2018.

Leeftijdcategorie: Vanaf 4 jaar en ouder
Openeningstijd:
Het terrein is vanaf 13:30 open voor het schminken, de voorstelling begint om 14:30.
Duur: circa 70 min

Ticketprijs: 5 euro

Zie ook: http://www.toneelverenigingmariahout.nl/

YouTube
Twitter
Instagram