Op de hoogte blijven?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

beleef broadway

beleef broadway

Na het succesvolle en uitverkochte operaconcert in 2017, krijgt de samenwerking tussen het Openluchttheater Hertme en het Oost-Nederlands Symfonieorkest een vervolg met Beleef Broadway, op zondag 17 juni 2018!

Dit jaar zit het orkest geheel overdekt, zodat de show niet gehinderd wordt door het weer. Het Oost-Nederlands Symfonieorkest brengt New York naar het Openluchttheater Hertme met muziek uit de beste films en musicals. De mooiste stukken uit onder andere The Sound of Music en My Fair Lady zijn een feest van herkenning! Met dirigent Jeppe Moulijn, sopraan Leonie van Veen en pianofenomeen Stefan Blaak kunt u genieten van een heerlijke zondagmatinee. Beleef de mooiste Broadway-klassiekers in een feestelijk concert!

De unieke locatie in het groen van Hertme maakt dit openluchtconcert bijzonder. Het Oost-Nederlands Symfonieorkest (ONSO) is een Enschedees orkest, met sterke regionale wortels. Het orkest bestaat uit meer dan 60 leden. De leden zijn professioneel geschoolde musici, vakstudenten en vergevorderde amateurs. Sinds 2008 staat het ONSO onder leiding van dirigent Jeppe Moulijn.

Meer Informatie zoals het programma en de solisten volgen!

Wees er snel bij want de tickets zijn al te verkrijgen vanaf €12,50 (t/m 10 juni)!

Early Bird Tickets (t/m 10 juni): €12,50
Regular Tickets (Online vanaf 11 Juni/Kassa): €15,00
Kinder Ticket (t/m 12 jaar): €5,00

Prijzen zijn excl. Transactie fee van 0.79 cent

Tickets bestelt u onderaan de pagina!

Klik hier voor de website van het Oost-Nederlands Symfonieorksest!

Het Openluchttheater is om 14:30 geopend en om 16:00 zal het orkest beginnen met spelen. Wij willen u vragen om op tijd te komen zodat iedereen rustig plaats kan nemen. Als u na 16:00 komt verzoeken wij u te wachten tot de pauze. Het orkest zal rond 19:00 klaar zijn, waarna er nog een hapje en een drankje genuttigd kan worden.

Voor, na en in de pauze van het concert is er de mogelijkheid om te genieten van een hapje en een drankje.
Wij willen u vragen om tijdens het concert geen drinken of eten op te halen, dit is hinderlijk voor uw medebezoeker, de muzikanten en het concert in zijn geheel.