De Stichting

Het theater wordt beheerd door de Stichting Theater & Cultuur Hertme. Het stichtingsbestuur bestaat uit vrijwilligers en verzorgt de algemene gang van zaken rond het theater. De verschillende activiteiten worden uitgevoerd door werkgroepen.

Bestuur

Herman Hullegie Herman, voorzitter Openluchttheater Hertme   Voorzitter
Karin Roelofs Karin, secretaris Openluchttheater Hertme   Secretaris
Ewald Oude Steenhof Ewald, penningmeester Openluchttheater Hertme   Penningmeester
John Pisano John, algemeen bestuurslid Openluchttheater Hertme   Algemeen bestuurslid
Bernadet Wieffer Bernadette, algemeen bestuurslid Openluchttheater Hertme   Algemeen bestuurslid
Cunera Grootelaar Cunera, vrijwilligerscoördinator Openluchttheater Hertme   Vrijwilligerscoördinator
Dimar Detert Oude Weme Dimar, Communicatie & PR Openluchttheater Hertme   Communicatie & PR
Gerrit Otter Gerrit, Proggrammering Openluchttheater Hertme   Programmering

Het bestuur heeft zijn focus en prioriteiten beschreven in het Beleidsplan 2015-2018, "Wat willen we & waar willen we naar toe?"

Openluchttheater Hertme
Hertmerweg 31
7626 LV Hertme

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL95RABO0145667901

BIC: RABONL2U

 

Routeplanner vind je bij Contact

Huisregels

De regels hieronder gelden in het algemeen voor het theater, deze kunnen afwijken per evenement. Kijk daarvoor op de desbetreffende site van het evenement. 

-Onze eigendommen
U mag eigendommen van ons theater niet mee naar buiten nemen, bij diefstal doen wij altijd aangifte bij de politie. Dat geldt ook voor flessen, glaswerk en lege blikjes. Wie beschadigingen veroorzaakt, draait op voor reparatie of vernieuwing.

-Volg aanwijzingen van het personeel op
Wij doen er alles aan om een bezoek aan ons theater voor iedereen zo aantrekkelijk en veilig mogelijk te maken. Aanwijzingen van onze medewerk(st)ers zijn hierop gericht, u dient deze dan ook op te volgen. Als u onze huisregels overtreedt, kunnen wij u (direct) de toegang ontzeggen. Constatering van strafbare feiten melden wij altijd bij de politie.

-Zorg dat u op tijd bent 
Zorg dat u minimaal 10 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent i.v.m. placering. Laatkomers kunnen niet meer tot de voorstelling worden toegelaten. Vaak kunt u na de pauze alsnog op de tribune plaatsnemen. Restitutie van toegangsgeld is niet mogelijk.

-Geen ongewenste intimiteiten,  agressie of racisme
Racistische, seksistische, beledigende en/of discriminerende uitlatingen, ongewenste intimiteiten, vernielingen, bedreiging en geweld, in welke vorm dan ook, worden absoluut niet getolereerd en kunnen leiden tot ontzegging van de toegang.

-Geen hinderlijk gedrag
Wie zich hinderlijk, aanstootgevend of in strijd met het karakter van het evenement gedraagt, krijgt één waarschuwing. Bij herhaling volgt verwijdering en mogelijk ontzegging van de toegang.

-Mobiele telefoons
U wordt verzocht uw mobiele telefoon en andere telecommunicatieapparatuur tijdens de voorstelling uit te schakelen. Ook het bekijken van het scherm tijdens voorstellingen en concerten is hinderlijk voor anderen.

-Huisdieren
Huisdieren zijn niet toestaan, met uitzondering van blinde geleide- en hulphonden

-Geen wapens
Het gebruiken of dragen van voorwerpen die als wapens en/of gevaarlijk worden aangemerkt is ten strengste verboden. Treffen wij toch een wapen aan, dan waarschuwen we de politie en volgt ontzegging van de toegang.

-Eigen consumpties zijn toegestaan
U mag kleine hoeveelheden eten/drinken meenemen het terrein op

-Beeld- en geluidsopnames
Het maken van beeld- en geluidsopnames is niet toegestaan tenzij anders is overeengekomen met de organisatie. Geluidsapparatuur en (professionele) camera-, video- en fotoapparatuur is alleen toegestaan in overleg met de organisatie.

-Cameratoezicht
Op ons theater hangen (video)camera’s voor toezicht. Door ons theater te bezoeken, stemt u ermee in dat er opnamen gemaakt kunnen worden. Na ongeregeldheden of ongevallen kunnen opnamen aan derden worden getoond.

-Paraplu's zijn tijdens een evenement niet toegestaan
Ze belemmeren het zicht voor uw medebezoeker en zijn gevaarlijk op de tribune. Op de meeste evenementen worden poncho's voor een redelijke prijs verkocht.

-Roken op de tribune is niet gewenst

-Toegangs-/leeftijdscontrole is mogelijk
Ter bescherming van uw en andermans veiligheid kunnen wij u fouilleren en / of uw tas(sen) controleren. Deze controle is dan verplicht. Daarnaast kunnen wij u vragen uw legitimatiebewijs te tonen. Beslissingen van een controleur zijn bindend.

-Verloren en gevonden voorwerpen
Als u een voorwerp vindt dat kennelijk aan een andere bezoeker toebehoort, dan dient u dat bij een medewerk(st)er in te leveren. Wie een gevonden voorwerp ophaalt, moet zich kunnen legitimeren. Wie kleding of andere eigendommen kwijt raakt, kan daarvoor ons theater niet aansprakelijk stellen.

-Geen restitutie bij voortijdig stoppen concert/voorstelling
Wanneer een concert/voorstelling voortijdig wordt gestopt vanwege omstandigheden, heeft de bezoeker geen recht op restitutie van het aankoopbedrag.

 -Niet lopen tijdens de voorstelling
U wordt tijdens de voorstelling verzocht om te blijven zitten, lopen mag alleen in uiterste noodzaak. Het halen van drinken en eten valt hier dus niet onder. Het onnodig lopen tijdens een voorstelling zorgt voor grote hinder voor zowel de muzikanten/acteurs als het publiek.

Veelgestelde vragen

De onderstaande vragen gelden in zijn algemeenheid voor evenementen op het Openluchttheater Hertme. Soms kan het zo zijn dat een specifiek evenement andere regels hanteert.

Zijn er stoelen of banken beschikbaar?
Op het theater zijn er (houten) banken zonder rugleuning.

Mag ik een kussentje meenemen?
Ja, dat mag. 

Krijg ik een plaats(nummer) toegewezen?
Nee, u krijgt geen plaats

Er is iets misgegaan met het bestellen van mijn tickets, wat moet ik doen?
Als u uw tickets niet spoedig ontvangt in uw inbox na het bestellen van uw kaarten, kan het zijn dat ze in de ongewenste e-mail of spam box terecht zijn gekomen. Indien u ze daar ook niet heeft ontvangen kan het zijn dat de u de betaling niet helemaal heeft afgerond, of dat u per ongeluk uw e-mailadres verkeerd heeft ingevuld.

Voor problemen kunt u contact op nemen met Paylogic, zij verzorgen de ticket-service. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel: 0900 7295 6442 (€1,00 per gesprek).

Is het Openluchttheater rolstoeltoegankelijk?
Ja, het theater is rolstoeltoegankelijk. Het aantal rolstoelplaatsen is afhankelijk per evenement.

Zijn er invalidentoiletten?
Ja, Er zijn speciale invalidentoiletten in 'het Theaterhoes' dat op het terrein ligt. 

Mag mijn huisdier mee op het terrein?
Nee, er worden geen huisdieren toegelaten tijdens een evenement. 

Mag ik een paraplu mee op het terrein?
Het is NIET toegestaan een paraplu mee te nemen tijdens een evenement van het Openluchttheater. Paraplu's bederven het zicht van uw medebezoeker, daarbij kunnen ze ook gevaarlijk zijn.

Is het Openluchttheater overdekt?
Een deel van het Openluchttheater is overdekt, het grootste deel is echter niet overdekt. 

Zijn er kluisjes aanwezig op het terrein?
Er zijn geen kluisjes aanwezig.

Is het toegestaan om eigen consumpties mee te nemen?
Ja, het is toegestaan uw eigen consumpties mee te nemen. Het wordt wel gewaardeerd wanneer u uw afval na consumptie in de daarvoor bestemde prullenbakken gooit.

Is het toegestaan om opnames te maken tijdens het evenement?
Het is verboden om foto's, video's of andere opnamen te maken van optredens tijdens het evenement, tenzij anders is overeengekomen. Er kunnen wel opnames van u worden gemaakt die voor commerciële doeleinden kunnen worden gebruikt.

Hoe kan ik betalen op het terrein?
Dit verschilt per evenement: bij de meeste evenementen is het mogelijk om consumptiebonnen te kopen door middel van een pinbetaling of door middel van contant geld. Er zijn echter evenementen waarbij er bij verschillende eet- en drink stands met contant geld moet worden betaald. Het is dus raadzaam om contant geld op zak te hebben. Bij deze evenementen kan meestal wel geld gepind worden.

Wat is het exacte adres van het Openluchttheater?
Openluchttheater Hertme. Hertmerweg 31, 7626 LV Hertme.

Kan ik mijn auto parkeren bij het Openluchttheater Hertme?
Er wordt altijd gezorgd voor parkeergelegenheid tegen een kleine vergoeding. Meestal gebeurt dit op de weilanden om Hertme heen om het dorp te ontlasten.

Is het Openluchttheater te bereiken met het openbaar vervoer?
Normaliter is het Openluchttheater op alle dagen, behalve op zondag, te bereiken met de buurtbus vanaf station Borne. Deze rijdt 1x per uur tot ongeveer 19.00 (zie: https://www.buurtbusweerselo.nl). Station Borne ligt op 3km afstand (40 min lopen), op dit station zijn ook beperkt OV-fietsen beschikbaar. 

Zie voor reisadvies ook: www.9292.nl

NB met het Afrikafestival worden op zaterdag maar óók op zondag extra buurtbussen ingezet, zie hiervoor www.afrikafestivalhertme.nl.