Beleef de Opera in Hertme!

Beleef de Opera Hertme!

Op zondag 25 juni 2017 wordt er voor het eerst in het Openluchttheater Hertme een operaconcert opgevoerd! Het Oost-Nederlands Symfonieorkest (ONSO) gaat samen met het Stedelijk Koor Enschede, het Kammerchor Uelsen en Studio 65 een feestelijke ode brengen aan de beste opera’s van Verdi en Puccini.

Het belooft een spectaculair optreden te worden waarin de sopraan Claudia Patacca en tenor Marcel Reijans als solisten de hoofdrollen vervullen, het geheel staat onder leiding van dirigent Jeppe Moulijn. Een Italiaans operaconcert in het hart van Twente: Beleef de Opera in Hertme!

De unieke locatie in het groen van Hertme maakt dit openluchtconcert bijzonder. Het Oost-Nederlands Symfonieorkest (ONSO) is een Enschedees orkest, met sterke regionale wortels. De leden zijn professioneel geschoolde musici, vakstudenten en vergevorderde amateurs. Sinds 2008 staat het ONSO onder leiding van dirigent Jeppe Moulijn. Naast de ruim 60 orkestleden, zullen er ook nog 100 koorleden op het podium staan. Deze zangers zijn afkomstig van het Stedelijk Koor Enschede, Studio 65 en het Kammerchor Uelsen.

Tot en met 18 Juni kunt u voor slechts €10,- de Italiaanse opera beleven in het Openluchttheater Hertme. Na 18 juni 2017 kosten de kaarten €12,50!
Tickets bestelt u hieronder!

Klik hier voor de website van het Oost-Nederlands Symfonieorksest!